NailMania Főoldal Galéria Rendelés Kapcsolat

Szettek

Körömápolók

Zselék

Ecsetek

 

Reszelők, bufferek

UV lámpák

Tipek + kellékeik

 

Körömdíszítők

Eszközök és kellékek

Folyadékok

 

Árlista

 

Megrendelőlap

 

 

A vásárlás menete

Áruházunkban regisztráció nélkül böngészhet, informálódhat.


A képernyő bal oldalán megjelennek az általunk forgalmazott termékek kategóriái, amelyek valamelyikére való kattintással eljutunk kiválasztott kategóriához tartozó termékek képeihez és leírásához.


A termékek sorban egymás alatt helyezkednek el. Minden kép alatt feltüntettük a termékek megnevezését, árát, megjelenik a termék képe és rövid leírása. Az árak minden esetben bruttó árak (ÁFÁ-t tartalmazzák), forintban értendők és a kerekítés szabályainak megfelelően változnak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az akciók a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek. Az akciós árak mellett mindig feltüntetjük az eredeti árat és azt is, hogy hány százalékos árengedményt adunk az akciónk keretében. A nettó árakról az „árlista” menüpontban tájékozódhat.


Amennyiben egy termék elnyerte tetszését, a megrendelőlap kitöltésével és elküldésével tudja megrendelni az adott terméket vagy termékeket. A megrendelését és esetleges kérdését/kérdéseit minden esetben a nailmaniak@gmail.com e-mail címre küldje.


Előfordulhat, hogy egyes termékekből nem áll rendelkezésünkre elegendő készlet valamennyi vásárlónk kiszolgálásához. Ebben az esetben a megadott telefonszámon informáljuk Önt és tájékoztatjuk az alternatív lehetőségekről. Abban az esetben, ha a megrendelt áru éppen nincs raktárkészleten a Carlo Resina Kft. fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől, és erről a vevőt írásban vagy szóban tájékoztassa.


A honlapon meg nem található termékre nem lehet rendelést leadni, az ilyen jellegű megrendeléseket értelemszerűen érvénytelennek nyilvánítjuk.


Miután elküldte nekünk a  rendelését a megadott e-mail címére 48 órán belül küldünk Önnek egy visszaigazolást, amely tartalmazza megrendelése adatait, valamint a végső fizetendő összeget is a kiszállítás és utánvét díjával együtt. Amennyiben nem kap ilyen levelet a megrendelése valószínűleg nem érkezett meg hozzánk. Ilyen esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon!


Amennyiben rossz, hibás szállítási címet ad meg nekünk és a kiszállítás ezen okból lehetetlenné válik nem tudunk felelősséget vállalni a teljesítés elmaradásáért. Ebben az esetben e-mailben tájékoztatjuk majd Önt erről a tényről és felkérjük a helyes szállítási cím megadására és újra megkíséreljük a csomag kiküldését. Az ilyen esetekben esetlegesen felmerülő extra költségeket, melyeket a fuvarozó kérhet a vevőnek kell állnia.


A csomagok feladásáról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk Önt, amint a futár átvette azokat.


A megrendelőlap kitöltése - útmutató


Szállítási cím: az a cím, ahová a csomagot küldhetjük. Célszerű olyan helyet megadni, ahol napközben leginkább tartózkodni szokott – például munkahely, mert a csomagokat a futárszolgálat hétköznap, munkaidőben kézbesíti. Amennyiben személyesen szeretné átvenni a megrendelt termékeket ezt a részt nem kell kitöltenie.


Számlázási cím: Az itt megadott címre állítjuk ki a számlát, ezért kérjük, hogy helyese írja be az adatokat! Amennyiben a szállítási és a számlázási cím eltérő ezt a rovatot mindenképpen töltse ki! Akkor is szükséges a számlázási cím megadása, ha személyesen szeretné átvenni a megrendelt árut.


Rendelés: kérjük írja be a megrendelni kívánt áru megnevezését, utána azt, hogy milyen színben szeretné az adott terméket (természetesen csak a több színben kapható termékek esetében szükséges ezt a rubrikát kitölteni). Írja be, hogy hány darabot szeretne rendelni a termékből. Ezután írja be az adott termék egységárát. Kérjük ügyeljen rá, hogy mindig az egységárat írja be, akkor is, ha több darabot rendel egy adott termékből! Az Excel táblázat formátumú megrendelőlap automatikusan kiszámítja Önnek a termékek összértékét.


Szállítás: bejelölheti, hogy futárszolgálattal küldjük-e ki Önnek a csomagot, vagy személyesen jön el érte. A kiválasztott szállítási mód mellé tegyen egy X-et. Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes átvétel helyszíne nem szabadon választható, a megrendelt termékeket a III. kerületi irodánkban tudjuk átadni Önnek.


Fizetés: kiválaszthatja, hogy készpénzzel szeretne-e fizetni átvételkor, vagy előre utalással banki úton. A kiválasztott fizetési mód mellé kérjük tegyen egy X-et.


Mikor szeretné átvenni a csomagot?: kérjük írja be, hogy mely napon szeretné, hogy a futárszolgálat kézbesítse Önnek a csomagot. Több alkalmas napot is megadhat, így mi is könnyebben tudunk igazodni az Ön időbeosztásához. Kérjük vegye figyelembe, hogy a megrendelése beérkezését követő 1-3 munkanapon belül tudjuk átadni a futárszolgálatnak a csomagot. Az átadástól számított 1-2 napon belül kerül kiszállításra a csomag. Amennyiben személyes átvételt jelölt meg kérjük azt a dátumot adja meg, amikor el tudna jönni a csomagért.

Személyes átvétel
Lehetőség van a megrendelt áru személyes átvételére is. A csomagokat a bemutatótermünkben, a 1037 Budapest, Csillaghegyi út 13. szám alatt adjuk ki, minden esetben előzetes időpont egyeztetés és megállapodás után tudunk irodánkban ügyfeleket fogadni és csomagot kiadni. A megrendelőlapon lehetősége nyílik megjelölni, hogy házhozszállítást vagy személyes átvételt szeretne. Amennyiben a személyes átvételt jelölte be a megadott telefonszámon keresni fogjuk Önt és egyeztetünk egy átvételi időpontot.


Szállítás
A belföldi csomagokat futárszolgálattal küldjük ki. A szállítási határidő a beérkezett megrendelések mennyiségétől függően 1-3 munkanap. A megrendelőlapon feltétlenül jelölje meg mely nap/napok alkalmasak Önnek a csomag átvételére. Pontos időt (órát) ne adjon meg, a futárszolgálat csak napra pontosan tudja megmondani mikor kézbesít ki egy csomagot. A futárszolgálat munkanapokon 8 és 17 óra között végzi a kiszállításokat.
Mivel a kiszállítás költsége minden vásárlás esetén eltérő lehet erről nem tudunk egységes információt adni. Cégünk igyekszik mindig a lehető legolcsóbb futárszolgáltatóval együttműködni. A kiszállítás díjáról a megrendelés beérkezését követően elvégzett kalkuláció után tudjuk pontosan megmondani. A díj a megrendelt termékek mennyiségétől és súlyától is függ.
(Példa: 1db professzionális zselés műkörömépítő szett kiszállítási díja utánvéttel egységesen 2625 Ft-ba kerül a PPS futárszolgálattal kiküldve).


Fizetés
A csomagokat utánvéttel, futárszolgálattal küldjük ki. A szállítás díja a csomag méretétől, súlyától függ, ezért esetenként eltérő lehet. A futárszolgálat és az utánvét díja minden esetben a vevőt terheli. Ezeket a díjakat a futárnak készpénzben kell kifizetni a megrendelt áru ellenértékével együtt.
Lehetőség van átutalással történő fizetésre is, ennek feltételeiről telefonon adunk tájékoztatást.


A garancia és az elállás joga
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha csomagját tételesen ellenőrizte, mert hiányosságra vonatkozó reklamációt utólag nem tudunk elfogadni!
A Carlo Resina Kft. minden termékére kicserélési garanciát vállal. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy terméket csak bontatlan állapotban, érvényes számla ellenében 10 napon belül áll módunkban kicserélni. A 10 napos garancia a számla kiállítási napjától érvényes. Az eladó kötelezi magát, hogy a visszaküldött árut legkésőbb a visszaszolgáltatás napjától számított 30 napon belül kicseréli és a vevőhöz eljuttatja. Az ilyen esetekben felmerülő extra szállítási költségek megbeszélés tárgyát képezik.
Az UV lámpákra 1 év garanciát vállalunk, ami a számla bemutatása ellenében a rendeltetésszerűen használt gépekre vonatkozik, és nem terjed ki az UV csövekre.
Az eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kárának megtérítését.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket.
Az elállás joga abban az esetben, ha Ön el kíván állni a megrendeléstől a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti.  


Észrevételek és panaszok
Amennyiben panasza, észrevétele van kérjük írja meg nekünk a nailmaniak@gmail.com e-mail címre. Minden beérkező levélre válaszolunk.

Egyéb feltételek
A Carlo Resina Kft. ezúton tájékoztatja, hogy a beérkezett megrendelőlapokat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a futárszolgálat felé adunk tovább szükséges adatokat a megrendelés optimális teljesítése érdekében.
A termékek ismertető leírásának esetleges pontatlanságáért, illetve a weboldalon esetlegesen előforduló elírási hibákért nem vállalunk felelősséget. A feltűntetett képek helyenként illusztrációk.

 

 

 

 

Termékek | Szolgáltatások | Céginfó | Carlo Resina Home |
Copyright 2010. Carlo Resina Kft.   Design by Jarotr